ИНЦИДЕНТ ВО МОЦАРТ : Пишувал “сигурни“ утакмици со пенкало од Стево Пендаровски

Иако излезноста е неворојатни 72% во околните кладилници сепак некои луѓе целта во животот е да провоцираат. Граѓанин се обидел да напише сигурни утакмици со пенкало од Стево Пендаровски но сепак неговото ливче на крајот искочило невалидно.

Инцидентот го забележел набљудувач од локалните тераси блиски до кладилницата но за њуз не сакаше да даде конкретни одговори.