Иван Исцелител револтиран од митинзите :„Ми го уништувате бизнисот“

Ова камања кои деновиве ја гледаме е всушност вмешување на Власта во бизнисот на лекување на Иван Исцелител кои истотака е во раст за неворојатни 10% иако пациентите кои присуствуваат на митинзите за претседател на Норт Македонија се делумно излечени изјави сајтот иван.медиа . Еве дел од пациентите кои се справуваат со оваа неворојатна болест наречена партиска книшка :