Шилегов презадоволен, Тротинетот троши неверојатни 2 литри на 65 километри

Шилегов презадоволен од новите електрични тротинети кои ќе го променат Скопје и начинот на транспортирање посебно на градскиот Татко па сите натаму. Шилегов прикажа дека ова мало тротинетче троши околу 2 литри вино или 0.5 ракија доколку конзумирате алкохол во секој случај тоа е голема количина но сепак ќе ве однесе од дистанца на 100 километри што е импресивно. Интересната работа е тоа што нема казни доколку возите пијан на тротинет секој пат кога ќе одлучите да одите во кафеана помислите дека може да се вратите неказнети со тротинет .