Номинации


Ременски му подари на Боки 13 детелинка со 4 листа од нејзината градина, а сега тврди дека го познава само од телевизија (ФОТО)

Пратеничката Фросина Ременски повеќе од два часа даваше исказ за случајот „Рекет“ во одделението за организиран криминал и висока корупција…