Емин Братучед им честита 8ми Март на сите жени од женска вероисповед

Емин како и секогаш е џентлмен и овој пат се обрати кон македонската јавност честитајки им на сите жени од женска вероисповед Среќен 8ми март. Неговите гестови се секогаш добродојдени и дефинитивно девојките паѓаат на неговиот шарм затоа имајте убав ден.