Маглата го прекина пресот на Шилегов, Град Скопје со остри реакции

Чудна појава но Маглата го возврати ударот на пресот на Шилегов каде што забрани да се емитува неговиот прес скоро да не се гледа градоначалникот .

Be the first to comment on "Маглата го прекина пресот на Шилегов, Град Скопје со остри реакции"

Leave a comment

Your email address will not be published.