Македонците збунети од скандалот со Карлеуша -„Првпат гледаме силикони“

Во шок е цела Северно-македонска јавност, оваа вест ја засени промената на името која е деновиве главна тема но не повеќе. „Ехх ЈК после Ј нема К“ гласеше коментарот на главниот експерт за јавно мислење кои деновиве прикажа дека интернетот тотално забега, „во овој цел хаос пробавме да им објасниме на Македонците што се силикони со 2-3 слики од Карлеуша која беше во фото-скандал периодов“.
Овој проект е во рамките на ЕУ и се нарекува „Што поголемо толку подобро“ .