Заев ќе ја „донира“ оградата на Трамп за да му помогне да го изгради „Ѕидот со Мексико“

Конечно прекрасни вести Заев ќе ја донира оградата во чест на Трамп кој треба да го изгради „масовниот Ѕид“ кој е дефинитивно 8 светско чудо кое ќе се случи. Заев разговараше и да го постават Крсто Мукоски за да го спречат наливот на бегалци од Мексико кои се се повеќе во број.

Експертите велат: „Ние сме загрижени за состојбата во која се наоѓа Америка па затоа ова ќе им дојде како јагодка на торта оваа донација е од битно значење за мигрантскиот појас“