AEK на тендер покрај диџеј “ќе бара и дилер“ за меѓународна конференција во Охрид

Секако дека нема да бара поради тоа што овој дилер што е сега фантастично ја врши работата со тоа што може да видите дека се работи за Тендар за Диџеј. Дилерот дефинитивно треба да е добар за да распишете тендер за диџеј ќе биде лудо верувајте ..