На интернетот протекоа слики од тетоважите на Стојанче Ангелов (Фото)

Граѓаните збунети без зборови ги проследија овие слики кои дефинитивно се нешто за што треба да бидете загрижени. Иако стојанче е човек кој се борел за Македонија и за многу различни структури влезе во политика и интернетот дефинитивно му го возврати најтешкиот удар до сега. Дефинитивно има зошто да бидете загрижени но Стојанче сепак е човек кој може да го сруши интернетот со глава :