Сарај се подготвува за нов предизвик: Да се сруши Гинесовиот рекордот од „24 секунди глас“

За да го обележиме молкот мора да напоменеме дека се работи на нов предизвик во Сарај за утрешниот ден кој дефинитивно ќе ги промени плановите на цела нација. Гинисовиот рекорд од 24 секунди глас ќе биде предизвик за гласачите во Сарај но се е возможно ако се организира прецизно од 18 до 19 .