Скенирајте вие фискални: Ѓурѓа ги „собра“ сите награди од Државната Лотарија на Македонија

Струмичанката Ѓурѓа Горгиева од струмичкото село Старо Коњарево е добитничка (според досега виденото) на речиси сите награди доделени од Државната Лотарија на Македонија. Низ фотографии издвоивме 10 (не така скромни) награди кои таа ги добила досега, меѓу кои се и два автомобила, јавува Слободен печат.