Здружението на Лопови искажуваат револт кон Политичарите -„Вака не се краде“(Видео)

Незадоволство насекаде посебно од Здружението на Лопови иако овие луѓе се искусни во нивната работа сепак велат дека вака не се краде односно начинот на кој го олеснуваат буџетот на Македонија е погрешен луѓето во ова здружение очекуваат истите работи да се променат што поскоро погледнете дел од изјавата на ББЦ :