Претседателот на Америка – Доналд Трамп е бугар, науката дознава

По веста дека првиот човек бил Бугар науката дознава дека првиот човек е роден крај реката Еуфрат а така по старата линија на месопотамија каде што се случила првата поделба на луѓето се делат на Муски и Туски.

Муските ден денес постојат и е еден од најпосакованиот вид на луѓе како премиерот на Бугарија, Бојко Борисов по иста оваа линија на Муски доаѓа и Доналд Трамп што дефинира дека старокрвен Бугар. Тајни извори тврдат дека поседува и Бугарски пасош кој е верифициран за патување во вселената.

Но тоа не е се експерти за Њуз тврдат дека има сознанија дека 30% од целовкупниот народ на планетата земја е од Бугарска колонија која тогаш владеела со сегашен Ирак околината на месопотамија. Ќе почекаме науката со тек на време да го докаже .