10 причини зошто да гласате за Амди Бајрам

1. Зошто иако има средно секогаш нема претстава што зборува

2.Знаеш дека те лаже нема скриени намери

3.Зошто Амди е кока-кола за вас

4.Човекот е секаде понекогаш е во вмро, некогаш во сдс

5.Ќе ја направи Шутка грејт аген

6.Ќе ја укине кока-кола зеро во Македонија, мисли дека исто масло е

7.Амди е пола човек пола претседател

8.Знаел дека ќе стане претседател уште во 1994

9.Ќе заврши факултет, ако стане претседател

10.Ќе воведе спиење на смена