АВРМ доби нова табла во чест на новите реформи во администрацијата

Во чест на новите реформи во администрацијата кои деновиве преовладуваат во Македонија редно е Агенцијата за Вработување да добие нов изглед во чест на пратеничката Мира која досега ни самата не знае колку вработувања на блиски направи што е одлична реформа за администрацијата .

Од владата велат овој бран на вработувања се цели врз основа на родниниски врски и блиски пријатели кои се спремни да платат што е сосема исправно ..