Финални припреми за првата трка со пациенти во Државната Болница

Прекрасна вест ги погоди пациентите во Државна Болница сите оние кој престојуваат во Болницата можат да земат учество во Драгстер – Државна Болница 2019, кој го организираат болничарите. Целта на овој настан е да се види кој од пациентите е најбрз на 100те метри кои ќе бидат предвидени.

Сите трошоци се покриени од Фондот

Повеќе информации за пријавување :
https://www.facebook.com/events/999417096930127/