Македонија го доби првиот градоначалник на месечината (Фото)

Петре, немаме проблем .. Се првите зборови од како со неговиот електричен тротинет ја заобиколи месечината дури 2 пати. Ова сознание ќе го промени човештвото велат експертите, сепак Петре нема да застане тука најавува и легализирање на месечината и воведување на нов Дуп кој ќе ја контролира изградбата на згради во иднина исто така најави и строги закони за оние кои се угостители и нема да го почитуваат законот за гласна музика.