МВР : Соберете 20 казни и учествувајте на најголемата наградна игра за „Skoda Yeti“

Се што треба да направите е да доставите 20 казни во главната централа на Собраќајната полиција-„Пролече“ па може ќе бидете еден од 3те  добитници кои ќе добијат награда Шкода Јети. Долго се чекаше оваа наградна игра да стане реалност секој оној кој има казни за брзо возење може да аплицира но тоа не е се, ако се добиете уште казна по пат за Полициската Станица учевствувате во наградната игра „Одземена возачка“ на која не добивате ништо прекрасно нели ?