На Партизанска се снимаше новиот продолжеток на филмот “Бонд 007”

Овој филм дефинитивно ќе биде атракција посебно во холивуд но овој пат со кадри од прекрасната улица Партизанска . Иако локалците пријавиле пукање од две коли која ја дообјаснува серијалот на Бонд 007 . Но без дополнителни стравови ова е само обичен филм изјавија од блиската продукциска куќа која го режира сето ова..