Пендаровски ќе ја истражува вселената со новото неидентификувано возило

Кандидатот за Претседател на СДСМ ќе ја истражува вселената со неговиот хајтек југо кое е направено токму за вакви прилики. Плановите на Пендаровски се да го насели Марс е евентуално и Јупитер со новото возило кое е наменето да ја промени Македонската Истражувачка Агенција која се грижи за просторот во вселаната .