Протече видео на интернет : Кој го следел Стево Пендаровски ?

Ексклузивно за вас, кој тоа го следел Стево и која била причината дали се тоа странски Служби или само е една сцена од филм велат експертите. Овои луѓе во ова видео дефинитивно ќе ја разрешат мистеријата која е веќе некое време низ интернетот погледнете :